Imperioo Sports Träningskläder på nätet, EButiken.nu webbshop, e-butik
Kontokund - Logga in Kontakta oss Så här betalar duKöpvillkorStorlekstabell Varukorg Kassa  
 Visa Meny

Kosttillskott info

Kosttillskott, Vilket kosttillskott, Bra Kosttillskott, Svenskt Kosttillskott, Optimum Whey Protein. Dymatize Elite Casein, Twinlab Vege Fuel.

Välj din Perfekt proteinpulver


Trött på att försöka lista ut proteiner? Vi skyller knappast dig. Lyckligtvis har vi grävt i den vetenskapliga uppgifter om dig, för att hjälpa till att få ut det mesta av denna potenta muskelbyggaren.

Allt som återstår för dig att göra är att blanda din shake.
Whey Protein

Scoop:

Vassleprotein (från mjölk) bryts ned snabbt vid förtäring, kör aminosyror genom blodomloppet direkt till dina muskler. Men vassle är uppskattad för mer än bara ren hastighet.

Vassle gropar alla viktiga muskel-lagning (och bygga) aminosyror i sin välling galna streck till dina muskler, vilket gör det ett komplett protein.

Och det är revved upp med mer grenade aminosyror (BCAA)-speciellt leucin, aminosyran som vänder på muskeln växande process, proteinsyntes. Så ju fler leucin, är bättre dina muskler förberedas för tillväxt.

Enligt forskning som bedrivs vid McMaster University (Hamilton, Kanada) konsumerar vassleprotein efter träning har en större inverkan på muskeltillväxten än kasein eller sojaprotein.

I själva verket visade resultaten från studien att vassle var 122 procent och 31 procent mer effektiva på att öka proteinsyntesen direkt efter träning än kasein och sojaprotein, respektive.
Få i MIX:

Före och direkt efter träning du behöver om 20-40 gram. Också överväga att ta 20-40 gram första sak på morgonen för att flytta in i anabola läge efter fastade sömn.

Stick med isolat från vassle protein eller hydrolysat (vassleprotein delas upp i mindre fragment).

_______________________________________________________________________________________________________

Kasein är den andra populära och mycket effektiva, mjölkprotein, perfekt som pre-läggdags skaka. Kasein skryter inte blixten-snabb absorption, som vassle, men på grund av den långsammare matsmältning och jämn frisättning av aminosyror, det är också ett perfekt komplement till din skaka efter en intensiv träning.

En studie publicerad i Journal of Styrka och villkora Forskning visade att män som guzzled en blandning av vassle och kasein protein efter träningen under 10 veckor fått betydligt mer muskler än de som konsumerade vassle ensam.

Plus, kasein är proppfullt av mer glutamin, en aminosyra som rymmer en multitasking punch när det gäller att stödja muskeltillväxt.

Glutamin ger immun stöd, hjälper till att bevara muskelvävnaden, avvärjer trötthet och ökar tillväxthormon (GH) nivåer.

________________________________________________________________________________________________________

Att mjölka muskler med fördelarna av både vassle och sans kasein kon, gå get. Get mjölkprotein förpackningar om 65% protein, men innehåller mindre av crampy lilla gärningsmannen alfa S1-kasein protein, ett allergiframkallande som finns i komjölk. Och medan inte lika biffiga i protein som sin ko föregångare, erbjuder detta mjölkprotein en gut-vänligare alternativ.

Forskning visar getmjölk protein bildar ett finare ostmassa (klumpar bildas genom inverkan av magsyra protein), vilket gör det lättare och snabbare smälts och absorberas. Dess rika oligosackarid (en kort kedja socker molekyl) Innehållet stöd i matsmältningen också.

En studie utförd vid universitetet i Granada (Spanien) fann att oligosackarider fungerar som kraftfulla prebiotiska agenter i tarmen, särskilt i de med nedsatt tarmfunktion. (Prebiotika bränsle de "goda" bakterier som redan i magen för att hjälpa dem blomstra, och därigenom bidra till att öka absorptionen.)

Vad mer är getmjölk protein rik på kalcium, kalium och magnesium som alla stöder riktig muskelfunktion och hjälpa avvärja muskelkramper.

________________________________________________________________________________________________________

Till skillnad från de flesta andra vegetabiliska proteiner, ger soja samma viktiga muskelbyggande aminosyror som vassle. Faktum är att en studie visade att sojaprotein noterat jämförbara ökningar i muskelmassa i kombination med ett motstånd-träningsprogram för att vassle.

Vad mer, på grund av sin behandling, har denna hjärt-hälsosamma alternativ en klar fördel gentemot vassleprotein och andra proteiner: det innehåller mer glutamin och arginin. Inte bara är dessa aminosyror känd för att öka återvinningen och stöd i immunsystemets funktion, men också de hjälper att hålla dig anabola.

Förutom arginin och glutamin, är soja rikt på isoflavoner. Eftersom dessa fungerar som kraftfulla fytoöstrogener (växt östrogener), de härma, i viss mån, den naturliga östrogener i kroppen.

Majoriteten av forskningen om isoflavoner har dock inte visat någon skadlig effekt på muskeltillväxten. En studie publicerad i Journal of International Society of Sports Medicine fann att när manliga försökspersoner konsumerade en sojaprotein skakar två gånger om dagen i 12 veckor fick de samma mängd muskelmassa som de som konsumerade vassleprotein. Och, de visade ingen förändring i hormonnivåerna.

_______________________________________________________________________________________________________

Staplade till din fördel!


För att sätta på de mest muskelmassa och bygga den största mängden styrka samtidigt som den minsta kroppsfett, måste du träna hårt och smart, och följer en fast kost plan. Och för att verkligen ta dina resultat till nästa nivå, är ett smart komplement planerar ett måste.

Men en smart komplettera planen betyder inte gripa tag i en kanna vassleprotein och en behållare med kreatin och ta dem hit och dit. Visst, vassle och kreatin är avgörande tillskott för att bygga storlek och styrka, men att veta vad andra tillskott för att ta dem med att optimera sina resultat kan göra stor skillnad. . . betoning på stor.


________________________________________________________________________________________________________

Han utgångsmaterial för perfekta massa stacken är ren vassleprotein. Den snabbaste proteinet du kan konsumera, kommer det att få till dina muskler snabbt leverera aminosyror dina muskler behov av energi och bygga storlek. Vassle har också visat sig förstärka kväveoxid belopp och blodflödet till musklerna. Detta hjälpmedel energinivåer för träning och återhämtning och tillväxt efter träningen är över.

________________________________________________________________________________________________________

Efter att få din träning och diet plan rakt på en sex-pack, är nästa steg du kan leta på att sätta ihop en sex-pack komplettera stack som kommer att ta dina framsteg så mycket längre.


Det finns ett brett utbud av fettförbränning kosttillskott att välja mellan, så se till att du väljer de som kommer att arbeta med din kropp och mål är viktigt. Vissa individer tenderar att ha känsliga för vissa ingredienser i några av de stackarna där ute, så alltid läsa ingrediensförteckningen för att förhindra att något som kommer att reagera negativt med kroppen.

Se också till att du inte litar på din sex-pack komplement för att göra jobbet åt dig. Med hjälp av en riktig kost är ett måste eftersom ingen komplettering kommer att kunna övervinna felaktig äta.

________________________________________________________________________________________________________

Hoodia är en av de kosttillskott som används av dem som vill kontrollera sin hunger nivåer. Eftersom hungern är vanligtvis ett stort problem med bantning för dem som använder färre kalorier diet, om du kan effektivt minska hungern nivåer, detta gör hela processen mycket enklare.

Hoodia var original som används av afrikanska stammar jakt expeditioner som ett sätt att förhindra svält orsakar dem att klippa deras resa kort, ger dem möjlighet att mer mat varje gång de gick ut.

Hoodia är en av Top kosttillskott som används av dem som vill kontrollera sin hunger Nivåer.
Förstora Klicka på bilden för att förstora.
Hoodia är en av Top Supplements Används av
De som söker att kontrollera sin hunger Nivåer.

Nu när det förts över till västvärlden, bantare och dem som letar efter sex-pack abs dras till det som ett sätt att hjälpa motstå frestelsen som kommer med en lågkaloridiet.

Om du ska ta Hoodia bara hålla i åtanke att det kan ta några veckor att sparka in, så gå inte ut den om du inte upplever effekt omedelbart. Ge det lite mer tid och se hur det går först innan man beslutar det inte fungerar för dig.

________________________________________________________________________________________________________

Du har hört talas om fettförbrännare, de piller som kan göra fett smälta bort din kropp som glass från en unge kotte, eller hur? Inte precis. Fettförbrännare är kosttillskott. De är utformade med ingredienser som verkligen kan ge dig en extra skjuts för att bränna fett. Men de kan inte ersätta en fast kost och motion plan.

Tänk på fett brännare som en omfattning på ett prickskyttegevär, bara du försöker krympa fettceller. Diet är pistolen, det tunga artilleriet, motion är eldkraft, och fettförbrännare kan hjälpa dig att sträva lite bättre och döda fett mer effektivt. Men fett brännare fungerar inte till deras bästa effekt när de används på fel sätt. Vanligtvis beror det på att folk inte tar hänsyn till följande fem grundläggande begrepp för att använda ett fett brännare effektivt gå ner i vikt. Om du gör, att nästa fettförbrännare du investerar i kan hjälpa dig att trimma fettet och avslöjar att kroppen du har arbetat hårt för att bygga.
Din: 59 guide till Fettförbränning
Titta på den här snabba videon för att få de senaste nyheterna om fettförbrännare!

Läs mer om Fettförbränning i vårt lager!

1. Kost är 80 procent av viktminskning slaget


En av de största misstagen som många gör är att tro att de bara kan ta en fett-förlust stöd kompletterar och viktminskning resultat kommer att sina. De tror att fett brännare är miraklet lösning de letat efter. Men att hålla sig till en kalori kost är 80 procent av din strid. Om du kan göra det och stanna överensstämmer med det, då du har gjort 80 procent av arbetet. Resten är träning, tid, och du kan få extra hjälp från tillskott.

Fett brännare kan förbättra fettförbränningen, men de är bara att göra det om en riktig kost är på plats. Fett brännare arbetar i en mängd olika sätt. De kan öka energi, bidra till att minska aptiten, främja fett som ska användas för energi, och även öka din ämnesomsättning och kärntemperatur, så att du bränner mer kalorier under dagen. Men om du tar ett fett brännare och sedan festa på hamburgare, pizza, och bagels, kommer du inte att få se fettförbränningen någon gång snart.

Ta en ordentlig titt på din kost och avgöra om det passar din fettförbränning mål. Att förlora fett och avslöjar en vältränad kropp du måste äta något färre kalorier än din underhåll nivå, få massor av protein, och bibehåller andra rena och hälsosamma matvanor med långsamt smälta kolhydrater, nyttiga fetter, och massor av färska grönsaker . När du känner dig säker på om din kost och kontroll över din kost miljö kan du börja utforska fett stöd tillskott.
Fett brännare kan förbättra fettförbränningen, men de är bara att göra det om en riktig kost är på plats.
+ Klicka för förstoring.
Fett brännare kan förbättra fettförbränningen, men de är
bara kommer att göra det om en riktig kost är på plats.

2. Förväntningar kommer att göra eller bryta dig


Stanna realistisk med dina förväntningar. Vissa människor tror att om de använder ett fett brännare, bör de kunna smälta pounds av fett bort varje vecka. Kommer inte hända.

Medan din hastighet av fettförbränning kan förbättras, kommer du inte att släppa 10 pounds i en vecka bara för att du använder tillägget. Kom ihåg: En säker graden av fettförbränning är 1 till 3 pounds per vecka i genomsnitt, friska individer. Du kan driva denna hastighet upp till 4 pounds per vecka, men det är inte hållbart. Så småningom kommer din kropp slå en platå och fettförbränningen kommer att mattas.

Om du tappar vikt för fort, på ett fett brännare eller inte, kan du förlora muskelmassa. Och om du inte vill se ut som formlösa galge istället för en tonad, fitness modell eller bodybuilder bör du tänka om ditt fett-förlust plan.

Skriv ner dina förväntningar för din vikt från vecka till vecka och månad till månad. När du träffar dem små mål övertid, bor du mer motiverad och se bra resultat från programmet. Med hjälp av ett fett brännare, kommer din fettförbränning stannar på rätt spår.

3. Mer är inte bättre


Fettförbrännare är särskilt utformade för att ge dig den rätta doser av olika ingredienser för att stödja fettförbränning. Men det betyder inte att flera av de ingredienser du tar, desto bättre resultat får du se. Tillägg tillverkare ange servering riktlinjer och anvisningar så att du kan ha ett sätt att mäta vilken dos som fungerar bäst för dig.

Det är alltid bäst att börja med lägsta dos som anges på förpackningen och bo på den dosen under minst två veckor. Därefter kan du bestämma om du vill stöta upp dosen till den högre änden av skalan om det står på förpackningen. Om produkten visar bara en portion, ska du hålla fast vid det.

4. Överdriver Koffein kommer att bära dig ut


Om du inte kan börja dagen utan en kopp kaffe och du dricker tre eller fyra under hela dagen, vara försiktig med att välja en stimulerande fett brännare. De flesta fettförbrännare, om inte direkt anges, innehåller koffein eller en koffein-liknande ämne, ett njutningsmedel. Om du vill ta en brännare stimulerande fett, titta på din totala intaget av koffein under loppet av dagen.

Medan du kommer definitivt att älska den energigivande fördelar du skulle få från ett sådant högt koffeinintag, om du blandar fettförbrännare med flera koppar kaffe eller några andra koffeinhaltiga drycker, kan du bränna verkligen ut snabbt. Du kan uppleva trötthet lättare och har svårare att återhämta sig från träning. I slutändan är lika stor som långsammare resultat.

Så även om du tycker att kombinera kaffe och fettförbrännare bara kommer hjälpa dig att se resultat snabbare, kommer du att hamna dödar de positiva effekterna av ett fett brännare med över-stimulerande kroppen. Antingen byta till koffeinfritt kaffe medan du använder fett brännare, eller åtminstone använder koffeinfritt ungefär samtidigt när du tar fett brännare. På så sätt kommer du inte få en enorm koffein överdos på kort tid. Innan du ens komma igång med din fett brännare, se till att shoppa runt lite och hitta en som bäst passar dina behov och önskemål. Det finns ett antal olika produkter som finns att använda, så det är viktigt att du inte bara hoppar på den första utan att titta på skillnaderna mellan dem alla.


Artiklar från bodybuilding.com

Träningskläder herr
Träningskläder dam
T-shirt med eget tryck
Handdukar med egen brodyr
Stora Storlekar
Underkläder
Kosttillskott
Kosttillskott info
Blogg

  Varukorgen
...är tom
 Gå till kassan   Gå till varukorgen
  Storsäljare
01.0 - 0A T-shirts FÖR 125:- NO PAIN NO GAIN (458-R)
02.0 ASWD-102 I don´t stop
03.BODY DEPARTMENT JOGGINBYXA IMPERIOO
04.1 ERBJUDANDE T-SHIRT + BYXA TRAIN HARDER
05.0 - AASW-138
06.-1BLOOD SWEAT TEARS NOT FOR THE WEAK HOOD
07.1 ST. TSHIRTS - BE SRONG (TS-470)
08.1 ST. TSHIRTS - GYMAHOLIC
09.1 ST. TSHIRTS FÖR 99: - try harder (TS-509)
10.0 - AST-40
  Specialerbjudanden
 0 - 2 COLOR RIB TANK Greymelange/black
0 - 2 COLOR RIB TANK Greymelange/black
SEK:299:-
SEK:124:-
 Boudybuilding T-shirts lagerrensning
Boudybuilding T-shirts lagerrensning
SEK:60:-
SEK:375:-
 IMPERIOO SPORTS T-SHIRT CLASSIC
IMPERIOO SPORTS T-SHIRT CLASSIC
SEK:199:-
SEK:79:-
 020719-01 T-shirt kampanj
020719-01 T-shirt kampanj
SEK:399:-
SEK:199:-
 T-shirt + Rib linne KAMPANJ DAGENS ERBJUDANDE
T-shirt + Rib linne KAMPANJ DAGENS ERBJUDANDE
SEK:399:-
SEK:149:-
  Recensioner
 0 - 0A  T-shirts FÖR 125:- NO PAIN NO GAIN (458-R)
Bra passform och riktigt bra kvalité, super nöjd med köpet l ..
 5 av 5 Stjärnor!
 
 
 
Bookmark and ShareCopyright © 2010 - 2020 Imperioo Sports Träningskläder på nätet

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för tryckfel och förändringar.